Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Domburg? Dan kunt u terecht bij ons op minicamping Noordduin in Domburg. Naast kamperen in Domburg kunt u bij ons ook terecht voor een vakantie zonder kampeermiddel. Wij verhuren namelijk ook een chalet en vakantiewoning.

Een vakantie in Domburg

Domburg is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Zeeland. En dat is eigenlijk logisch, want Domburg heeft veel te bieden, zoals:

  • Een breed zandstrand;
  • Duinen;
  • Bossen;
  • Lange en mooie wandel- en fietsroutes;
  • Een gezellig centrum met vele gezellige restaurants en winkels.

Door de vele en verschillende faciliteiten die Domburg te bieden heeft is deze badplaats het gehele jaar een fijne vakantiebestemming voor u en uw gezin.

Fietsen vanaf uw vakantiehuis in Domburg

Wanneer u verblijft in ons vakantiehuis en u houdt van fietsen, zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt uvakantiehuis in Domburg - naar de seizoensmarkt in Domburg vanuit uw vakantiehuis onder langs de duinen naar het centrum van Domburg fietsen. Hier is altijd wel iets te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld in de zomermaanden op maandag van een bezoekje aan de seizoensmarkt? Verschillende kraampjes met o.a. vis, kaas, snoep, noten, haaraccessoires, fruit, stroopwafels en de favoriete koekkruimels voor de kinderen.

Een andere mogelijheid is vanuit ons vakantiehuis in Domburg onder langs de duinen en over de dijk naar Westkapelle fietsen. U kunt hier onderweg genieten van het uitzicht over de zee en niet te vergeten het zicht over de uitgestrekte Zeeuwse weide. In Westkapelle kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Polderhuis. Dit museum is leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Het is eigenlijk meer dan een museum waar de geschiedenis tot leven komt en er regelmatig leuke activiteiten en evenementen plaats vinden.

Wanneer u nog een dorpje verder wilt kijken vanuit Westkapelle kunt u door fietsen naar Zoutelande. Hier vindt u ook het strand, een levendige centrum en leuke terrasjes.

Verken de omgeving

U kunt op de fiets op pad gaan, maar ook met de auto kunt u de omgeving verkennen vanuit uw vakantiehuis in Domburg. Zo kunt u o.a. een bezoekje brengen aan:

  • Veere, een historisch plaatsje met jachthaven en een centrale ligging aan het Veerse Meer. Veere is omringd door bos waardoor u ook hier mooi kunt wandelen. U vindt er ook knusse winkeltjes, zoals “Oma’s Snoepwinkel” met 101 verschillende soorten ouderwets snoep. Maar ook voor een terrasje en lekker eten kunt u in Veere terecht;
  • Middelburg, de stad met de vele bezienswaardigheden, zoals de Lange Jan en het oude Stadhuis op de Markt. Op donderdag is het hier iedere week markt. U kunt hier winkelen, uitrusten op een terrasje, maar bijvoorbeeld ook een bezoekje brengen aan attractiepark Mini Mundi met uw kinderen.

Er zijn vanuit Domburg tal van mogelijkheden in de omgeving waar u een bezoekje aan kunt brengen. Misschien is en blijft het mooiste toch wel het brede zandstrand van Domburg. Vanuit ons vakantiehuis in Domburg bent u slechts 100 meter van het Vakantiewoning Domburg - Camping Noordduin Domburgstrand verwijderd. In de zomer kunt u hier luieren in de zon, terwijl de kinderen spelen en zwemmen. En in de koudere maanden is het strand goed voor een lange strandwandeling, lekker uitwaaien en een warme chocolademelk bij één van de vele Strandpaviljoens. 

Vakantiehuis in Domburg boeken

Wilt u genieten van een onbezorgde vakantie in een vakantiehuis in Domburg met ruime tuin, uitzicht over het Zeeuwse landschap en op 100 meter van het zandstrand? Boek dan nu uw vakantiewoning bij minicamping Noordduin in Domburg.

Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.