Niet alleen in de zomermaanden is Domburg een fijne vakantiebestemming. Ook tijdens een vakantie in Domburg in de winter kunt u zich prima vermaken.

Op vakantie in Domburg in de winter

In de wintermaanden is het wat rustiger in Domburg met het toerisme in vergelijking met de zomermaanden. Maar toch weten Vakantie in Domburg in de winter - sneeuw op duinenook vele vakantiegangers Domburg te vinden in de herfst en winter. Mensen komen o.a. voor wat meer rust, uitwaaien aan het strand, fietsen, wandelen en bezoekjes aan naastgelegen dorpen en steden. Bij ons bent u ook van harte welkomen voor een vakantie in Domburg in de winter. Onze camping in Domburg is helaas gesloten, maar wanneer u op zoek bent naar een fijne vakantiewoning in Domburg, dan verwelkomen wij u graag.

Zee, strand, duinen en bossen

In de zomer denkt men natuurlijk al snel aan het strand, maar ook in de winter is het fijn aan het strand in Domburg. U kunt er prima op uit voor een lange winterse wandeling, wat uiteraard hele mooie plaatjes kan opleveren, zeker wanneer er een witte deken over de stranden ligt. Sneeuw kunnen wij helaas niet garanderen tijdens een vakantie in ons vakantiehuis in Domburg, maar wel een relaxt vakantiegevoel. Dit kunt u ook ervaren tijdens de strandwandeling, wanneer u in één van de geopende strandpaviljoens opwarmt met warme chocolademelk met slagroom bijvoorbeeld. In verschillendeVakantie in Domburg in de winter - sneeuw op strand strandpaviljoens langs de Zeeuwse kust kunt u ook een lekker hapje eten.

Misschien houdt u niet zo van zand in uw haren en schoenen. Dan kunt u ook heel fijn wandelen door de bossen en over de duinen. Dit kan zowel richting Westkapelle, als Domburg en Oostkapelle. En ook dit levert mooie plaatjes op in de herfst en de winter. Een wandeling in het bos van Oostkapelle in de buurt van Kasteel Westhove is ook zeker een aanrader. Ook kinderen vermaken zich hier prima.

Winkelen en uitstapjes

Houdt u van winkelen? Dit kan ook heel goed in Domburg. U vindt hier verschillende winkels met kleding, accessoires en Vakantie in Domburg in de winterverzorgingsartikelen. Daarnaast vindt u in het centrum van Domburg in de winter vele verwarmde terrassen en is de hoofdstraat sfeervol verlicht.

Wanneer u dagvullend wilt winkelen kunnen wij u een uitstapje naar Middelburg aanraden. Hier is het iedere donderdag weekmarkt en u vindt er tal van kledingwinkels. Zowel reguliere winkels, als speciale boutiques. U kunt hier naast het winkelen ook nog goed cultuur snuiven, zodat er voor iedereen iets leuks is tijdens een uitstapje naar Middelburg.

Middelburg is vanaf onze vakantiewoning in Domburg goed te bereiken met de auto. Wanneer u graag fietst, is dit ook op de fiets goed te doen. En uiteraard kunt u ook met het openbaar vervoer gaan.

Kinderattracties tijdens uw vakantie in Domburg

Ook voor de kinderen is een vakantie in Domburg in de winter erg leuk. Bij slecht weer is er nog steeds voldoende te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje subtropisch zwemparadijs “De Parel” in Domburg. Niet alleen leuk voor uw kinderen, maar zelf kunt u hier ook lekker badderen en bovenal een fijn dagje zwemmen met het hele gezin. In dit vrijetijdscentrum kunt u ook bowlen.

In de omgeving van Domburg zijn er ook genoeg voorzieningen waar u heen kunt met de kinderen met wat Vakantie in Domburg in de winter - uitstapje trampolineparkminder weer. Van een trampolinepark, tot binnenspeeltuinen en golven in het donker. U vindt het allemaal bij de verschillende kinderattracties in Zeeland.

Reserveer uw vakantiewoning in Domburg in de wintermaanden

Ziet u een vakantie in Domburg in de winter wel zitten? Gewoon een weekendje er lekker tussenuit, een midweek of wellicht één of meerdere weken? Wij verwelkomen u graag. Kijk hier of de door u gewenste periode nog beschikbaar is. Wilt u reserveren? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.