Wanneer u op vakantie in Domburg bent met de kinderen wilt u natuurlijk ook wel eens met het gezin een uitstapje maken, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Dat is geen probleem want u kunt prima een dagje uit naar verschillende leuke kinderattracties in Zeeland.

 

Kinderattracties in Zeeland

Wanneer u op onze camping, in ons chalet of in onze vakantiewoning in Domburg verblijft kunt u prima uitstapjes maken naar verschillende kinderattracties in Zeeland. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet, die redelijk in de buurt liggen, zodat u hier prima heen kunt gaan met de auto, de fiets of het openbaar vervoer.

 

Indoor speeltuin Zwierelantijn in Aagtekerke

Indoor speeltuin Zwierelantijn is prima bereikbaar vanaf minicamping Noordduin in Domburg, zowel met de fiets als de auto. Kinderen kunnen hier klimmend en klauterend op ontdekkingstocht gaan. Eerst naar de uitkijktoren die een prachtig uitzicht biedt over de hele omgeving en daarna van de glijbaan afroetsjen.
Degene die durft kan dan een kijkje nemen in het spookhuis of een duik nemen in het ballenbad met maar liefst 12.000 ballen. En wie honger heeft kan hier terecht in Familierestaurant Eetplezier. Hier kunt u heerlijk à la carte dineren, terwijl u uitzicht heeft over de indoor speeltuin.

 

Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg

Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg. Verblijft u bijvoorbeeld in ons vakantiehuis in Domburg? Dan bent u met de auto in een half uurtje bij Mini Mundi.
Hier vindt u het bekende Miniatuur Walcheren, een grote overdekte binnen- en buitenspeeltuin én een klein pretpark met leuke attracties. In het attractiepark kunt u met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Iedereen kan zwieren en zwaaien in de schommelschuit of rondjes draaien in de 10 meter hoge ballonnentoren. De jongste kinderen ikunnen heerlijk binnenspelen met de bouwblokken, in de ballenbak of in de peuterhoek.

 

Street Jump Vlissingen

Street Jump in Vlissingen is een trampolinepark en ook makkelijk te bereiken vanaf onze camping in Domburg met de auto. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s, Daarnaast kan er over grote obstakels gesprongen worden. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau vanaf 7 jaar. Echter is er op zaterdag en zondag een speciale mini jump van 10.00 uur tot 11.00 uur. Dit is speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

 

Molen de Jonge Johannes in Serooskerke

Wanneer u bij ons op vakantie in Domburg bent kunt u prima naar Molen de Jonge Johannes in Serooskerke. Met mooi weer is dit goed te doen op de fiets, maar uiteraard is het ook makkelijk te bereiken met de auto. U vindt hier ter plaatse parkeergelegenheid. Dit is een speeltuin inclusief terras en restaurant. Terwijl de volwassenen kunnen genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen spelen, klimmen, klauteren en eventueel ook midgetgolfen. Bij slecht weer zijn er ook speelmogelijkheden voor de kinderen binnen.

 

Speelpaleis Bambini in Vlissingen

Speelpaleis Bambini bevindt zich net als Street Jump ook in Vlissingen. De auto kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij deze binnenspeeltuin. Bij Bambini kunnen kleine en grote kinderen in gescheiden speelstructuren spelen. De kleintjes kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego en hobbeldieren en ze kunnen klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. Voor de grotere kinderen is er onder andere een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon. Ouders kunnen heerlijk vertoeven in het (open) restaurant met uitzicht op de spelende kinderen.

 

GlowGolf Middelburg

GlowGolf Middelburg is ook goed te bereiken met de auto en tevens kunt u ook hier gratis parkeren. U vindt het op het ZEP terrein waar ook Mini Mundi zich bevindt. Dit is een leuk uitje voor het hele gezin en dus geschikt voor jong en oud. U speelt hier minigolf (of midgetgolf) tussen de olifanten, tijgers en apen. De Glow-in-the-Dark minigolf baan van 18 holes is volledig overdekt. U speelt in een uniek decor met levensgrote 3-dimensionale dieren. Het parcours wordt met black lights verlicht.

 

Kaasboerderij Schellach in Middelburg

Wanneer u op vakantie bent bij ons in Domburg geniet u natuurlijk al van Zeeland en het echte Zeeuwse landschap. U zit er tenslotte middenin. Maar het is natuurlijk ook erg leuk een kijkje te nemen en rond te struinen op een boerderij. Dat kan bij Kaasboerderij Schellach in Middelburg. Hier volgt u het voetstappen-pad naar de stallen en loopt u langs de kalfjes om ze te aaien. Ook vindt u hier een bezoekersplatform welke een panorama uitzicht geeft over de melkkoeien in de serrestal. Heeft u na alle indrukken vragen? Er loopt altijd wel iemand rond waar u uw vragen aan kunt stellen.
Bij de melkcarrousel vindt u een podium waarvan het melken goed bekeken kan worden en waar de koeien met de koppen vlak langs u draaien. ’s Avonds om 18.00 uur wordt er gemolken.
De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speelweide, terwijl u onbezorgd een bakje koffe of thee kunt nuttigen op het terras naast de speelweide.

 

Het Arsenaal in Vlissingen

Het Arsenaal in Vlissingen is het grootste piratenpark in Nederland en is ook een erg leuk familie- uitje. Bij het Arsenaal ontdekt u hoe het leven eraan toe ging in de tijd van de piraten. Lukt het u en uw kinderen om te enteren? Een kanon af te vuren? Of te schieten? U gaat met het hele gezin op piratenavontuur.
In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vindt u feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en u ervaart wat ‘zeebenen’ zijn.
Ook onderdeel van het Arsenaal is de 65 meter hoge Arsenaaltoren, het grootste kunstwerk van Zuid-West Nederland. Hier kunt u omhoog met de glazen lift om vanaf het 45 meter hoge platform van het 360 graden uitzicht over Vlissingen, het achterland en de zee te genieten.

 

Nog veel meer kinderattracties in Zeeland

Dit zijn nog maar een aantal kinderattracties in Zeeland. Er zijn er nog veel meer. En natuurlijk ook nog tal van andere leuke uitjes. Zo kunt u bijvoorbeeld ook in Westkapelle genoeg beleven en hier bent u vanaf minicamping Noordduin in 15 minuutjes op de fiets. Maar ook in Domburg is er genoeg te beleven, waardoor u niet altijd iets verder van uw vakantieadres vandaan hoeft.

Heeft u tijdens uw vakantie vragen? Stel ze ons gerust, wij helpen u graag.